•  1

  Pyntet med kistedekorasjon av rosa roser og hvite liljer. Kisten står på krakker av pleksiglass med et teppe av roseblader under.

 •  2

  Pynt i Lille kapell på Møllendal med sidedekorasjoner, kranser og hvitt teppe.

 •  3

  Pynt i lite andaktsrom med kranser og rosehjerte. Krakker av pleksiglass.

 •  4

  Pynt med heldekkende blomstereng. Hvitt blomsterhjerte med orkidè i front. Krakker av pleksiglass.

 •  5

  Bilde fra Store kapell på Møllendal. På toppen av kisten er en hjerteformet dekorasjon, samt en hjertedekorasjon i front.

 

Her er et utvalg kister som er mer moderne utformet, med andre farger og former enn de mest tradisjonelle kistene som benyttes. Kistene er av god kvalitet og tilfredsstiller alle krav til kister som skal benyttes ved både begravelse og bisettelse.

Modeller:

 • nobel
  Sortlakkert kiste med hengende metallhåndtak. Laget av trefiber og behandlet med vannbasert lakk.

 • kontur kirsebaer

  Påkostet kistemodell av kirsebærtre. Overflaten er behandlet i silkematt lakk for å fremheve den naturlige trestrukturen. 

 • Linnea web

  Kiste med lasert overflate og håndmalt blomstermotiv på langsiden og i fotenden. 

 • Diamant32 sort

  Kistemodell laget i bjørk av den skandinaviske designeren Jacob Jensen Design. Kan leveres med hvit eller sort silkematt overflate, eventuelt høyglanset sort, hvit eller rød.

 • Diamant26 hvit

  Kistemodell laget i bjørk av den skandinaviske designeren Jacob Jensen Design. Kan leveres med hvit eller sort silkematt overflate.

 • Diamant14 sort


Dersom du ønsker å forberede deg litt før vi møtes kan du bruke dette arket. Det inneholder noen punkter som kan være greie å ha tenkt litt på før begravelsen eller bisettelsen.

Når vi møtes kan vi benytte notatene som et utgangspunkt for videre samtale og veiledning, slik at seremonien blir slik dere ønsker.

Trykk på arket for en større versjon som kan skrives ut.


SeremoniplanleggerArna

blue flower

Priser

 

Priser ihht krav i forskrift om prisopplysninger for varer og tjenester:

 

 

arna 1

 

 

Forutsetning i prisoversikten er at dødsfall og begravelse er i Arna, eller at NAV gir støtte til transport.

Utregning er basert på priser på dagtid, utenom kontortid vil det være tillegg i prisen.

Fullstendig prisliste kan lastes ned her.

I konferansen med oss vil du alltid få tilbud om prisoverslag basert på dine ønsker for gravferden.

Vi er opptatt av at du føler deg ivaretatt på en trygg og god måte i møtet med oss.

Sammen med deg ønsker vi å skape en verdig seremoni med personlig preg. Du kan velge fra ett stort utvalg av kister, blomster og pynting i seremonien.

I noen tilfeller er det mulig å søke om økonomisk støtte fra NAV for dekning av gravferden. Vi bistår dere ved eventuell søknad.

De aktuelle typene støtte som kan søkes er:

Behovsprøvd gravferdsstønad: Dersom avdøde hadde en ligningsformue som er mindre enn kr 23.990,- kan det søkes om støtte til dekning av nødvendige utgifter til gravferden. Det er egne regler dersom avdøde var gift eller under 18 år. Kontakt gjerne oss eller NAV dersom du er usikker på om dette kan være aktuelt.

Støtte til transport: Dersom det er nødvendig med transport som overstiger 20 km fra dødssted til gravsted kan det søkes om støtte til dekning av deler av transporten.

For full oversikt over stønadsordninger og regler som gjelder kan du lese mer på NAVs nettsider.

Når man skal sette opp et gravmonument er det en viss ventetid før dette kan gjøres. Som hovedregel kan gravstein settes på plass tidligst 6 måneder etter en begravelse. Ved bisettelse, der man begraver en urne, kan gravsteinen tidligst settes ned etter at urnenedsettelsen har skjedd.

En gravstein har forskjellige utforminger, og har forskjellige krav avhengig av hvor graven befinner seg. Det kan dreie seg om type stein, bredde og høyde.

Bestilling av gravstein / gravminne kan gjøres i konferansen hos oss, eller ved en anledning etter at begravelsen eller bisettelsen er ferdig.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og veiledning.

Vi formidler gravstein og gravminner fra Sæthre Stenindustri. Hele katalogen kan du laste ned her ved å klikke på bildet under.

Saethre